HAYDİ GENÇLER, BİLAL SONSES KONSERİNE…

8.6.2022

Kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam eden Belediyemiz, 'Gençlik Konseri' kapsamında son dönemlerde büyük çıkış yakalayan müziğin genç isimlerinden Bilal Sonses'i Adıyamanlı hayranlarıyla buluşturuyor.

Belediyemiz, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk müziğinin sevilen isimlerinden Bilal Sonses'i Adıyamanlı hayranlarıyla buluşturacak.

Birbirinden güzel şarkıların yazarı ve seslendireni olarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bilal Sonses'in 12 Haziran Pazar günü saat 20.00'da Eğriçay Parkı'nda hayranlarıyla buluşacağını söyleyen yetkililerimiz, yoğun bir eğitim yılını geride bırakmaya hazırlanan gençlerin stres atabilmesi amacıyla organize edilen 'Gençlik Konseri'nin ücretsiz verileceğini dile getirerek, tüm gençleri konsere davet etti.

Yetkililerimiz ayrıca, Bilal Sonses'ten önce yerel sanatçılarımızdan Erkan Serttaş'ın sahne alacağını sözlerine ekledi.