ETÜT MERKEZLERİMİZ HİZMETE DEVAM EDİYOR

10.8.2022

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olan eğitim hizmetlerine büyük önem veren Belediyemizin il merkezinde 5 noktada bulunan etüt merkezleri yaz mevsiminde de kapılarını öğrenciler için açık tutuyor.

Eğitime büyük önem veren Belediyemizin, öğrencilerin ders çalışma olanağını genişletmek için hizmete koyduğu etüt merkezleri yaz mevsiminde de kapılarını açık tutuyor.

Adıyamanlı öğrencilerin, Yeni Mahalle, Hocaömer, Siteler, Fatih ve Bahçecik mahallelerinde bulunan etüt merkezlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyleyen yetkililerimiz, öğrenciler için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Adıyaman Belediyesi olarak eğitime çok önem verdiklerini de sözlerine ekleyen ve bundan dolayı eğitim yatırımlarının kendileri için oldukça özel olduğunu belirten yetkililerimiz konuşmasını şöyle tamamladı: "Eğitimin gelişmiş toplumlardaki önemi ortada. Bizde aynı zihniyetle eğitim yatırımlarında bulunuyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimiz daha rahat bir ortamda ders çalışabilmeli. Bu anlamda hizmete koyduğumuz etüt merkezlerimiz yaz mevsiminde de hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Tüm öğrencilerimiz Yeni Mahalle Abdulhamid Han Kültür Merkezi'ndeki etüt salonumuzdan, Hocaömer Mahallesi'nde bulunan Hocaömer Camii karşısındaki etüt salonumuzdan ve Siteler, Fatih ve Bahçecik mahallelerindeki Kadın ve Gençlik Merkezlerimizin etüt salonlarından ücretsiz olarak faydalanabilirler."