ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN, BAŞKANIMIZA NEZAKET ZİYARETİ

2.6.2022

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Yücel, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş ile Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Yücel ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız, nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş ile Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Yücel ise yaptıkları konuşmada, kendilerini ağırlayan Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız ve misafirleri, esnaf ve sanatkârların güncel durumları ve beklentileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.