EKİPLERİMİZDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞA ANINDA MÜDAHALE

5.5.2022

Ekiplerimiz, etkili olan şiddetli yağışa anında müdahale ederek, olası bir olumsuzluğun önüne geçti.

Adıyaman'da mevsim normallerinin altında seyreden havalardan dolayı etkili olan şiddetli yağış için teyakkuzda bulunan Belediyemiz, il merkezinde sadece 10 dakika etkili olan aşırı yağışlara anında müdahale ederek, olası bir olumsuzluğun önüne geçti.

Su ve Kanalizasyon İşleri ile Fen İşleri Müdürlüklerimiz öncüğünde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililerimiz, metrekareye düşen yaklaşık 50 kilograma yakın yağış için toplamda 20'ye yakın araç ve 124 personelle yağışların sebep olabileceği sorunlara anında müdahalelerde bulunulduğunu dile getirerek, "Yağışın ilk dakikalarından itibaren 1, 2, ve 3. Çevreyolları ile Abdulmusa Caddesinde çalışmalarını yoğunlaştıran arkadaşlarımız olağanüstü bir çalışmayla bu yağış sele sebep olmadan önledi" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarımız ise gayretli çalışmalarından ötürü ekiplerimize ve yetkililerimize teşekkür ederek, belediyemizin yağışa anında müdahale etmesini ve yoğun bir şekilde çalışmasını takdir ettiklerini dile getirdi.