DEMOKRASİ PARKI YENİLENİYOR

15.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yenilenme çalışmalarına başlanan Demokrasi Parkında incelemelerde bulunup, sorumlulardan bilgi aldı.

Belediyemiz tarafından yenileme çalışmalarının başladığı Demokrasi Parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan bilgi alıp, parkta dinlenen vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlardan sorun ve taleplerini dinleyen Başkanımız, tek gayelerinin her şeyin en iyisine layık olan Adıyamanlılara hak ettikleri hizmetleri en kısa sürede ulaştırmak olduğunu dile getirdi.

Demokrasi Parkı'nın kısa süre içerisinde yeni yüzüyle halkın hizmetine sunulacağını da sözlerine ekleyen Başkanımız, şunları söyledi: "Adıyaman’ın çehresini değiştirmek ve hemşerilerimize daha çok yeşil ve sosyal alan açmak için başlattığımız çalışmalar kapsamında Demokrasi Parkımızda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda parkta yapılacak olan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyip sorumlulardan bilgi aldık. Daha yaşanabilir bir Adıyaman için çalışmalarımız devam ediyor."