CUMHURİYET MAHALLESİNDE YOL YENİLEME ÇALIŞMASI

13.6.2022

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde sürdürülen yol yenileme çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, işçilerle sohbet edip yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi'nde sürdürülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında işçilerle sohbet eden Başkanımız, sorumlulardan bilgi aldı.

Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkanımız, "Halkımıza hak ettiği hizmetleri sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, il genelinde başlatmış olduğumuz asfalt serim çalışmalarımıza Müftülük Caddesinde devam ediyoruz. Hemşerilerimize göstermiş oldukları sabır ve anlayış için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Bölge sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür etti.