BAŞKANIMIZDAN BAYRAM MESAJI

7.7.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasına barış ve huzur getirmesini diledi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Mesajında; Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu belirten Başkanımız, Kurban Bayramı'nın da birlik ve beraberliği pekiştirmesi dileğinde bulundu.

Başkanımız mesajında şunları dile getirdi: "Dinimize göre bayramlar; Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerdir. Rabbim bu bayramı da hakkıyla eda edebilmemizi nasip etsin inşallah. Bu vesileyle bütün İslam âleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini yüce Mevla'dan diliyorum."