BAŞKANIMIZ, ZİYARET MİNİBÜS KOOPERATİFİ ŞOFÖRLERİNİ ZİYARET ETTİ

20.7.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, halk ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehir içi ulaşımında faaliyet gösteren Ziyaret Minibüs Kooperatifini ziyaret ederek şoförlerle bir araya geldi.

Ziyaret Minibüs Kooperatifi yöneticileri tarafından karşılanan Başkanımız, minibüs şoförlerinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini söyledi.

Başkanımız ziyarette yaptığı konuşmada, "Ziyaret minibüs durağı şoför esnafımızı ziyaretimizde hemşerilerimizin öneri ve taleplerini dinledik, notlarımızı aldık. Misafirperverliklerinden dolayı hepsine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şoförler ise ziyaretinden dolayı Başkanımıza teşekkür etti.