BAŞKANIMIZ, YKS'YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE MORAL VERDİ

7.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavına girecek olan öğrencilerle moral yemeğinde buluştu.

Eğitime büyük önem veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'ye girecek olan öğrencilerle düzenlenen moral etkinliğinde bir araya geldi.

Hayathanem Derneği tarafından YKS'ye girecek öğrencilere yönelik düzenlenen motivasyon gecesinde öğrencilerle aynı masada oturup, sınav öncesi moral veren Başkanımız, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Hayathanem Derneği yöneticileri ve öğrenciler ise böyle anlamlı bir organizasyonda yanlarında olan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.