BAŞKANIMIZ, VATANDAŞLARIMIZI MİLLETİN MAKAMINDA AĞIRLIYOR

22.11.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, vatandaşları makamında ağırlayıp sorun, istek ve önerilerini tek tek dinliyor.

Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, makam odasının kapısını açık tutarak vatandaşların dertlerini dinlemeye devam ediyor.

"Hizmet etmekten onur duyduğumuz kıymetli vatandaşlarımızı, milletin makamında ağırlamaya devam ediyoruz" diyen Başkanımız ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve başladığımız günden bu yana tek amacımız halk odaklı çalışmalara imza atmaktı. Bunun içinde fırsat buldukça vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. İnşallah halkımızla oluşturduğumuz ortak akıl sayesinde üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Adıyaman'ımızı daha da ilerilere taşıyacağız" dedi.

Başkanımızın halk odaklı yönetiminden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bu duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.