BAŞKANIMIZ, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

31.8.2022

Belediyemiz bünyesinde çalışan temizlik personelimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

'Daha Temiz bir Adıyaman için' hassasiyetle çalışan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerimizi ve personelini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcılarımız Şerif Ayaz, Ramazan Oruç, Mithat Töken ve Ebubekir Fırat ile Temizlik İşleri Müdürümüz Mahmut Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette müdürlüğün çalışma programı hakkında bilgiler alan Başkanımız, temizlik personelimizin de sorun ve taleplerini dinleyerek gayretlerinden ötürü mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız, daha temiz bir Adıyaman için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Belediyemizin çeşitli birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarımızla rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görevli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kıymetli kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinledik. Gecesini gündüzüne katarak ilimiz için çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Rabbim kaza ve belalardan korusun" dedi.