BAŞKANIMIZ, TARİHİ ÇARŞI ESNAFINI AĞIRLADI

12.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Tarihi Çarşı'da devam eden restorasyon çalışmaları hakkında önerilerini dinlemek için tarihi çarşıdaki esnaflarla bir araya geldi.

Belediyemiz tarafından Tarihi Çarşıda gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmak için çarşı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, esnafın görüş ve önerilerini dinledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme hakkında bilgi veren Başkanımız, "Adıyaman'ımıza turizm alanında hak ettiği değerleri kazandırmak için Tarihi Çarşı'da sürdürdüğümüz restorasyon çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bizi ziyaret eden çarşı esnafımıza teşekkür ediyorum. 3. etap çalışmalarının devam ettiği proje hakkında taleplerini ileten esnafımızla proje üzerine istişarelerde bulunduk. İnanıyoruz ki, restorasyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Tarihi Çarşımız ilimiz turizmi için tam bir cazibe merkezi konumuna gelecektir" dedi.

Çarşı esnafı ise gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür etti.