BAŞKANIMIZ, PRESTİJ CADDE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

14.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan kaldırım genişletme ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyemizin Cumhuriyet Caddesi'nde başlattığı prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki kaldırım genişletme ve yol yenileme çalışmaları hakkında sorumlulardan bilgiler alan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, caddedeki esnafla da sohbet ederek, caddede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İncelemeler sonunda bir açıklama yapan Başkanımız, "Sıratut Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde yapılmakta olan yol çalışması ve çevre düzenlemesi hakkında ekiplerimizden bilgi aldık. Mahalle Muhtarımız İlhan Alan ile birlikte mahalle sakinleri ve esnaflarımıza çalışmalarımızı anlattık. Tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Cadde esnafı ise yolda yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür etti.