BAŞKANIMIZ, PRESTİJ CADDE ÇALIŞMALARI ÖNCESİ BUHARA CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

18.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Buhara Caddesi esnafını ziyaret ederek, cadde de yapılacak olan prestij cadde çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, ziyaretlerinin sonuncusunu Buhara Caddesi'ne yaptı.

Cadde de bulunan işyerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlara, kısa süre sonra cadde de başlatmayı planladıkları prestij cadde çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanımız, vatandaşın ve esnafın talep ve önerileri dinledi.

Buhara Caddesi'ne yaptığı ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "Sokak sokak, cadde cadde milletimizle buluşmaya devam ediyoruz. Buhara Caddemizde başlayacağımız prestij cadde çalışmaları öncesi esnaflarımızı ziyaret ederek bilgilendirdik. Samimiyetleri ve hoş sohbetlerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür eder, tüm esnaflarımıza helalinden bol kazançlar dilerim" diye konuştu.

Cadde esnafı ise gayretlerinden ötürü Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a ve ekibine teşekkür etti.