BAŞKANIMIZ MEYDAN PROJESİNİ İNCELEDİ

8.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, kent meydanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz tarafından sürdürülen önemli projelerden bir tanesi olan kent meydanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, çalışmalarda gelinen noktalar hakkında sorumlulardan bilgi aldı.

Kazı işlemi kısa süre önce tamamlanan ve zemin düzeltme çalışmalarına başlanan kent meydanındaki incelemeler sonunda bilgi veren Başkanımız, "Kent meydanı projemizde incelemelerde bulunup yetkili arkadaşlardan bilgi aldık. Arsa alanı 12 bin 154 metrekare, proje alanı 24 bin 280 metrekare olan projede, 740 araçlık iki katlı yer altı kapalı otopark, cami, kitap kafe-kütüphane, kuru havuzlar ve yeşil alan bulunacak olan meydan projesinin zemin güçlendirme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. İnsanımıza ve memleketimize duyduğumuz aşkla yolumuza devam ediyoruz" dedi.