BAŞKANIMIZ, KUZEY ÇEVREYOLUNDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

16.8.2022

Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesini birbirine bağlayacak olan Karapınar Mahallesindeki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan gelinen nokta hakkında bilgi aldı

Adıyaman Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi bağlantısında gerçekleştirilen yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan bilgi aldı.

İncelemeler sonunda kısa bir bilgi veren Başkanımız, "Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi'ni birbirine bağlayacak olan yol birleştirme çalışmalarımızı inceledik. İnşallah bu ve planladığımız diğer projelerimizle halkımızın ihtiyaçlarını karşılayıp, şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" diye konuştu.