BAŞKANIMIZ, HASTA VE HASTA YAKINLARINI RAMAZAN AYINDA DA YALNIZ BITAKMADI

19.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Ramazan ayında da hastanede yatan ve tedavi olan hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösteren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Ramazan ayında da hastanede yatan yada tedavi olan hastaları yalnız bırakmayarak, 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Başkanımız, öncelikle burada yatan hastaları tek tek ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına 'geçmiş olsun' dileğini iletti. Daha sonra polikliniklerde tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkanımız, onlarla da sohbet edip, şifa dileğinde bulundu. Ziyaretinin devamında sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Başkanımız, kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanları da Belediye Başkanıımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.