BAŞKANIMIZ, HARIKÇI CADDESİ'NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

11.8.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Harıkçı Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Her fırsatta halkla iç içe olan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehrin en işlek noktalarından olan Harıkçı Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cadde üzerinde bulunan işyerlerine tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkanımız, Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, vatandaşın ve esnafların sorun ve önerileri dinledi.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "Vatandaşlarımız ve ilimizin can damarı esnafımızla iç içe olup sorunlarını dinlemek ve önerilerini almak hizmet bakışımızın önceliklerini teşkil etmektedir. Bu vesileyle bugün Harıkçı Caddesinde bulunan esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulunup, vatandaşlarımızla sohbet ettik ve öneri ve taleplerini aldık" diye konuştu.