AK PARTİ HEYETİNDEN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

10.8.2022

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile AK Parti il teşkilatı, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman'da bulunan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Emrah Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret öncesi belediye binasında odalara tek tek girerek personele kolaylıklar dileyen Milletvekili Aydın ve beraberindeki partililer, daha sonra başkanlık makamına geçerek, Başkanımızla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediyemiz tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, el birliğiyle Adıyaman'a hak ettiği hizmetleri getireceklerini söyledi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise yaptığı açıklamada, Adıyaman'a hizmet etmekten büyük keyif duyduklarını dile getirdi.