ADIMEK ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ PROGRAMI

25.8.2022

Yaz tatilini Adıyaman Belediyesi Meslek Edindirme Kursuları (ADIMEK)'nda Kur-an'ı Kerim eğitimi alarak değerlendiren 100 öğrenci, sezonu muhteşem bir törenle kapattı.

Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Meslek Edindirme Kurslarımız (ADIMEK) tarafından hizmet veren Kur-an'ı Kerim kurslarında 3 ay boyunca eğitim gören minikler, düzenlenen kapanış töreniyle kursu tamamladı.

Kur-an'ı Kerim kursunda eğitim gören ve büyük çoğunluğu Kur'an-ı Kerim'e geçerek sezonu tamamlayan öğrenciler için Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlenen kapanış törenine Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, İl Müftüsü Mehmet Taştan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ile veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oldukça renkli geçen programda sahneye çıkan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu yıl çocuklarımızın yaz tatilini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak için belediyemiz bünyesindeki Meslek Edindirme Kurslarımız bünyesinde Kur-an'ı Kerim kursu açtık. Bugün bu kursumuzdan mezun olmaya hak kazanan 100 tane çocuğumuz için buradayız. Hepsini kutluyorum. Bu kursların açılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkanımızın konuşmasının ardından sahneye çıkan minikler birbirinden güzel gösterilerini davetliler için sergiledi. Gösterilerin ardından Başkanımız ile İl Müftüsü Taştan öğrencilere belgelerini takdim etti.