YARALI KÖPEĞE ŞİFA ELİ

12.5.2022

Meydana gelen kazada yaralanan sokak köpeği, Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tedavi altına alındı.

Meydana gelen trafik kazasında yaralanan sokak köpeği, Belediyemize gelen ihbar sonucunda bulunduğu yerden alan Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz, yaralı hayvanı Rehabilitasyon Merkezi'ne götürerek tedavi altına aldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, "Talihsiz bir kaza geçiren sokak köpeğimize, ekiplerimiz anında müdahalede bulundu. Çok kısa bir süre içerisinde olay mahallinden tedavi merkezimize getirilen sokak köpeğimizin tedavisi devam ediyor" diye konuştu.

Veteriner Müdürlüğü ekiplerimizin, müdürlük bünyesinde kurulan Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirdiği operasyonla eski sağlığına kavuşmayı bekleyen köpeğin tüm bakımlarının ve aşılarının yapıldığı açıklandı.