KAHTA BELEDİYE BAŞKANI TURANLI'DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

26.5.2022

Kahta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret etti.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kahta Belediye Başkanı Turanlı, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kahta Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Yusuf Turanlı'ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Sayın başkanımızla belediyelerimiz ve çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkanımız ve Başkan Turanlı bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.