BAŞKANIMIZ 'KİTAP FUARI'NI ZİYARET ETTİ

26.5.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemiz tarafından düzenlenen 'Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek yazarla bir araya geldi, fuarı ziyaret eden öğrencilere hediye çeki dağıttı.

Yurt dışında olduğu için Belediyemiz tarafından 20 Mayıs tarihinde açılışı yapılan 'Kitap Fuarı'nı gecikmeli ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, stantları tek tek gezerek yazarla sohbet etti, fuara katılan öğrencilere hediye çeki dağıttı.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı'nın da katılımıyla Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Kitap Fuarı'na yaptığı ziyarette katılımcılara hitap eden Başkanımız, organizasyonun oldukça güzel olduğunu dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilere de çok kitap okumaları konusunda telkinlerde bulunan Başkanımız, Adıyaman'da okuma oranının artması için her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Aşçı ise yaptığı konuşmada, Belediyemize düzenlemiş olduğu bu önemli etkinlikten dolayı teşekkür ederek, öğrencilere kitabın önemi hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından Başkanımız stantları tek tek dolaşarak yazarlara ve yayınevi sorumlularına kolaylıklar dileyip, fuarı ziyaret eden öğrencilere Belediyemiz tarafından fuarda kullanılmak üzere hazırlanan hediye çeklerini dağıttı.