MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Futsal Turnuvası’nın şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğü oldu.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ÖZEL KALEM OLDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da son yıllarda hızla gelişen şehir içi ulaşımına gösterilen yoğun ilgi herkesi memnun etti.

OTOBÜSLERİMİZ BİR YILDA 3 BUÇUK MİLYON YOLCU TAŞIDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogar hizmet vermeye başladı.

YENİ OTOGAR HİZMETE AÇILDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz yetkilileri, belediyeye borcu olan vatandaşlara 6736 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’ kapsamında ödeme yapmaları için çağrıda bulundu.

YAPILANDIRMADA, 31 EKİM’E KADAR 15 BİN BAŞVURU HEDEFLENİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemizde çalışan 664 personelin maaşlarının ödeneceği bankanın belirlenmesi için rekabete açık ihale gerçekleştirildi. İhale sonun da Halk Bankası ihaleyi almaya hak kazandı.

BANKA PROMOSYON İHALESİ YAPILDI