MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hanifi Şaşmaz’ın ev sahipliğinde mahalle muhtarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği üyesi muhtarlarımızı makamında ağırlayarak ilin sorunları üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLARIMIZLA İLİN SORUNLARINI KONUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısı için Adıyaman’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyona mensup muhtarları ağırladı.

70 İLDEN 130 MUHTARI AĞIRLADIK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, oturduğu mahallenin muhtarı da olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahdulkadir Geylanı Taş’ı ziyaret ederek mahallesinin ve muhtarların sorunları hakkında bilgi aldı.

BAŞKANIMIZDAN, MUHTAR TAŞ’A ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, mahalle muhtarları ve minibüs kooperatifi başkanlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLAR VE MİNİBÜS KOOPERATİFİ BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları belediyede ağırlayıp, sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI