MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısı için Adıyaman’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyona mensup muhtarları ağırladı.

70 İLDEN 130 MUHTARI AĞIRLADIK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, oturduğu mahallenin muhtarı da olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahdulkadir Geylanı Taş’ı ziyaret ederek mahallesinin ve muhtarların sorunları hakkında bilgi aldı.

BAŞKANIMIZDAN, MUHTAR TAŞ’A ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, mahalle muhtarları ve minibüs kooperatifi başkanlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLAR VE MİNİBÜS KOOPERATİFİ BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları belediyede ağırlayıp, sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, il merkezine bağlı mahalle muhtarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

BAŞKANIMIZDAN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemizin de destekleriyle, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından başlatılan yarım kampanyası büyük bir destekle tamamlandı. Kampanya sonunda İstanbul’dan Adıyaman’daki ihtiyaç sahibi 5 bin kişiye giysi ve kırtasiye yardımında bulunan İMDD yönetimi, 33 üyesiyle ilimize çıkarma yaptı.

İSTANBUL’DAN ADIYAMAN’A 5 BİN KİŞİLİK YARDIM TIRI