MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemizin de destekleriyle, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından başlatılan yarım kampanyası büyük bir destekle tamamlandı. Kampanya sonunda İstanbul’dan Adıyaman’daki ihtiyaç sahibi 5 bin kişiye giysi ve kırtasiye yardımında bulunan İMDD yönetimi, 33 üyesiyle ilimize çıkarma yaptı.

İSTANBUL’DAN ADIYAMAN’A 5 BİN KİŞİLİK YARDIM TIRI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarlar onuruna yemek verdi.

BAŞKANIMIZDAN, MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları ağırladı.

MUHTARLARDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
“Adıyaman, Türkiye’nin En Huzurlu İllerinden Bir Tanesi”

MUHTARLAR KONFEDERASYONUNDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Başkan Kutlu’yu Makamında Ziyaret Eden Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Akdeniz: “Adıyaman, Türkiye’nin En Huzurlu İllerinden Bir Tanesi”

detaylar için tıklayın
Muhtarlar Gününün 186. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman’daki mahalle muhtarları onuruna bir yemek veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, tüm muhtarların gününü kutladı.

BAŞKAN KUTLU’DAN, MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

MUHTARLARDAN, BAŞKAN KUTLU’YA ZİYARET