MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Belediyemizin çeşitli bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, son KHK ile kadro hakkı kazanan Belediyemiz bünyesindeki 800 civarında taşeron işçinin mutluluğuna ortak oldu.

BAŞKANIMIZ, TAŞERON İŞÇİLERİMİZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Hak-İş arasında yaklaşık iki aydır devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri işçilerimizin memnuniyetiyle sonuçlandı. Başkanımız tarafından açıklanan yeni zam oranına göre işçilerimizin maaşları 2018 ile 2019 yıllarında toplam yüzde 21 oranında artacak.

İŞÇİLERİMİZİN ZAM SEVİNCİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde çalışan 800 civarında taşeron işçi için kadro başvurusu başladı. Başvuruda bulunan işçileri ziyaret eden Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

TAŞERON İŞÇİLERİMİZ KADRO BAŞVURULARINA BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Stajyer öğrencilerine iş güvenliği eğitimi verdik.

STAJYER ÖĞRENCİLERİMİZE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Stajyer öğrencilerine iş güvenliği eğitimi verdik.

detaylar için tıklayın
MEB tarafından illere atanan çiçeği burnunda öğretmenler için uygulanan ‘Oryantasyon Programı’ kapsamında Belediyemizi ziyaret eden yeni öğretmenler, çalışmalarımız hakkında yetkililerimizden bilgi aldı.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÖĞRETMENLERDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET