MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimiz, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun da katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİMİZLE İFTARDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen TYP kapsamında belediyemizde çalıştırılacak olan 350 işçi kurayla belirlendi.

BELEDİYEMİZDE ÇALIŞACAK OLAN İŞ KUR ELAMANLARI KURAYLA BELİRLENDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışan personele yemek verdi.

BELEDİYEMİZ, KADINLARI UNUTMADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilere iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verdik.

İŞÇİLERİMİZE, İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, belediye bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan personellerle rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKANIMIZ, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
GAP İdaresi tarafından 2015 ila 2018 yılları arasında uygulanması için hazırlanan proje kapsamında, belediyeler ve özel idareler gibi yerel yönetimlerin de aralarında bulunduğu kurumların yöneticilerine yönelik eğitim programı Adıyaman’da başladı.

GAP İDARESİ’NDEN, YEREL YÖNETİMLERİN KAPASİTESİNİ ARTTIRMA EĞİTİM