MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Stajyer öğrencilerine iş güvenliği eğitimi verdik.

STAJYER ÖĞRENCİLERİMİZE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Stajyer öğrencilerine iş güvenliği eğitimi verdik.

detaylar için tıklayın
MEB tarafından illere atanan çiçeği burnunda öğretmenler için uygulanan ‘Oryantasyon Programı’ kapsamında Belediyemizi ziyaret eden yeni öğretmenler, çalışmalarımız hakkında yetkililerimizden bilgi aldı.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÖĞRETMENLERDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Avrupa Birliği Bakanlığı ve Belediyeler Birliği tarafından, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ‘Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı’ toplantısına Adıyaman’dan Belediye Başkan Yardımcımız A. Vechi Yüksek katıldı.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ GÜÇLENMESİ İÇİN YENİ PROJE

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimiz, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun da katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİMİZLE İFTARDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen TYP kapsamında belediyemizde çalıştırılacak olan 350 işçi kurayla belirlendi.

BELEDİYEMİZDE ÇALIŞACAK OLAN İŞ KUR ELAMANLARI KURAYLA BELİRLENDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışan personele yemek verdi.

BELEDİYEMİZ, KADINLARI UNUTMADI