MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz bünyesinde çalışan ve geçtiğimiz aylarda kadro alan taşeron işçilerimiz, 24 Haziran seçimi öncesi Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a vefasını ortaya koydu.

KADROYA GEÇEN TAŞERON İŞÇİLERİMİZDEN CUMHURBAŞKANIMIZA VEFA

detaylar için tıklayın
AK Parti Adıyaman milletvekili adayı Muhammed Fatih Toprak, seçim çalışmaları kapsamında Belediyemizi ziyaret etti.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TOPRAK’TAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Belediyemiz bünyesinde çalışan personelle iftar yemeğinde buluştu.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİYLE İFTAR AÇTI

detaylar için tıklayın
İş Kur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen TYP kapsamında Belediyemiz bünyesinde çalıştırılacak olan 300 işçi kameralar önünde kurayla belirlendi.

6 AY SÜREYLE ÇALIŞACAK İŞÇİLER KURAYLA BELİRLENDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde çalışan 787 taşeron işçi kadroya geçebilmek için sınava girmeye başladı.

TAŞERON SINAVLARI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bünyesinde çalışan bayan personele yemek verdi.

BAYAN ÇALIŞANLARIMIZ, İL PROTOKOLÜMÜZLE YEMEKTE BULUŞTU