GÜNCEL HABERLER

Hentbol Süper Ligi’nde ilk yarının son maçında kendi evinde Nilüfer Belediyespor’u ağırlayacak olan Adıyaman Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Adıyaman Belediyespor, Nilüfer Belediyespor’u Ağırlıyor

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediyemize ait ana binada yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

BELEDİYEMİZDE YANGIN TATBİKATI

detaylar için tıklayın
Belediye Konservatuarımız Türk Halk Müziği Korusu ‘Türkülerle Anadolu’ konseri düzenliyor.

KONSERVATUARIMIZDAN ‘TÜRKÜLERLE ANADOLU’ KONSERİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

YAVUZ SELİM MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

Belediyemiz tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti yönetimiyle istişare toplantısında buluştu.

BAŞKANIMIZ, AGC YÖNETİMİYLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallerde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!