GÜNCEL HABERLER

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Valiliği öncülüğünde Ankara’da gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri büyük bir coşkuyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

ADIYAMAN, ANKARA’DA TANITILIYOR

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte şehir merkezindeki tüm dönerci ve tatlıcıları denetledi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DÖNERCİ VE TATLICILARA SIKI DENETİM

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansının finansörlüğünde bünyesinde çalışan teknik personele NetCad eğitimi verdi.

TEKNİK PERSONELİMİZE NETCAD EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 20-23 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’nde Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

ADIYAMAN’I ANKARA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Hayrat İnsani Yardım Derneği Adıyaman Temsilciliği arasında, Suriye’deki vatandaşlara el uzatmak için geçen yıl Nisan ayında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde iki tır yardım malzemesi daha düzenlenen törenle Suriye’ye yollandı.

BELEDİYEMİZ İLE HAYRAT VAKFI’NDAN, SURİYE’YE 2 TIR YARDIM DAHA

detaylar için tıklayın
Bu sezon ortaya koyduğu performansla Süper Lig’e çıkmayı ligin bitimine bir hafta kala garantileyen Adıyaman Belediyespor, ligin son maçında Marmara Üniversitesini deplasmanda 35-46 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı.

HENTBOLDA LİGİ GALİBİYETLE TAMAMLADIK