GÜNCEL HABERLER

Belediyemizin Ramazan ayı boyunca birbirinden önemli isimleri getirdiği ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programı muhteşem bir finalle sona erdi.

‘HISN-I MANSUR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NDAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için geçen yıl Altınşehir Mahallesinde açtığı yeni yolda asfalt çalışması yaptı.

KARAALİ KÖPRÜSÜ İLE KSS KAVŞAĞINI BAĞLAYAN YENİ YOL ASFALTLANDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Müslümanların bayramını kutladı.

BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Yunus Emre Mahallesine yapılacak olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

YUNUS EMRE MAHALLESİ DE TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezindeki matador ve pastanelerde denetim yaptı.

ZABITA EKİPLERİ BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI