GÜNCEL HABERLER

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’nde Süper Lig mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Gaziantep deplasmanından da galibiyetle dönerek Süper Lig’in kapısına dayandı.

DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

detaylar için tıklayın
Mercan TV’ye konuk olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, referandum sürecinden belediyenin çalışmalarına kadar merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

BAŞKANIMIZ, MERCAN TV’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, mesleki deneyimlerini KYK’da kalan üniversite öğrencileriyle paylaştı.

BAŞKANIMIZ, KYK’DA KALAN ÖĞRENCİLERE DENEYİMLERİNİ ANLATTI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi esnaf gezisine çıkarak ‘EVET’ oyu istedi.

BAŞKANIMIZ REFERANDUM TURUNDA

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Merkezleri ‘Hasbihal Gençlik Sohbetleri’ kapsamında organize edilen ‘Memleketim Merhaba’ adlı şiir dinletisi programına katılmak için ilimize gelen ünlü şair İbrahim Sadri, programa katılanlara doyumsuz bir şiir gecesi yaşattı.

İBRAHİM SADRİ’DEN DOYUMSUZ ŞİİR GECESİ