GÜNCEL HABERLER

Ramazan ayı dolayısıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atan Belediyemiz, ünlü sanatçı Uğur Işılak’ı Adıyamanlılarla buluşturdu.

UĞUR IŞILAK’I HEMŞERİLERİMİZLE BULUŞTURDUK

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Sitilce Mevkiinde kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaptı.

SİTİLCE MEVKİİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
AK Parti Adıyaman milletvekili adaylarımız, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ve AK Parti il teşkilatımızla birlikte, Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Umut Mürare konserine katılarak, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALKLA İÇ İÇE…

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından Emine Uyumaz Camii’nin yıpranan bankları yenilendi.

CAMİLERİN BANKLARI YENİLENİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programı Kur-an’ı Kerim tilaveti ve Grup Nida konseriyle devam etti.

RAMAZAN AKŞAMLARI, KUR-AN’I KERİM TİLAVETİ VE GRUP NİDA İLE DEVAM ETTİ

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi Mahallesi Aksa Camii önünde yağmursuyu hattı yenileme çalışmalarına başladı.

YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI