GÜNCEL HABERLER

Zabıta Müdürlüğü Trafik Sinyalizasyon ekiplerimiz tarafından şehir merkezindeki yaya geçitlerinin çizgileri yenilendi.

YAYA GEÇİDİ VE YOL ÇİZGİLERİNİ YENİLEDİK

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından Eski Kâhta Caddesinde sürdürülen içme suyu hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaştı.

ESKİ KÂHTA CADDESİNDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
Her fırsatta halkla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilimizde faaliyet gösteren kurum ve STK temsilcilerini de kabul ederek çalışmaları hakkında bilgiler alıyor.

STK VE KURUM TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARETLER

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz, ihtiyaç duyan camilere abdesthane yapıyor.

BELEDİYEMİZDEN CAMİLERE ABDESTHANE

Fen İşleri Müdürlüğümüz, ihtiyaç duyan camilere abdesthane yapıyor.

detaylar için tıklayın
Geçen sezon elde ettiği başarıyla Süper Lig’e çıkan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı bu sezon mücadele edeceği Süper Lig’de önemli takımlarla karşılaşacak.

İŞİTME ENGELLİLER, SÜPER LİG’DE ÖNEMLİ TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEK

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Karapınar Mahallesinde yapımı devam eden taziye evinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

KARAPINAR MAHALLESİ TAZİYE EVİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR