GÜNCEL HABERLER

Makam kapısını her zaman sonuna kadar açan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor.

BAŞKANIMIZIN MAKAM KAPISI SONUNA KADAR AÇIK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere on binlerce kişi katıldı. Belediyemiz her zaman olduğu gibi yine iş başındaydı.

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için şehir merkezindeki çöp konteynırlarını günlük olarak temizliyor.

ÇÖP KONTEYNIRLARINI GÜNLÜK TEMİZLİYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından 15 Temmuz’un yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilimize davet edilen Polis Başmüfettişi ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi’ konulu konferans verdi.

BELEDİYEMİZDEN ‘15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ’ KONFERANSI

detaylar için tıklayın
AK Parti Adıyaman milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLLERİMİZDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen AK Parti eski milletvekilleri Nevzat Pakdil, Fatih Metin, Vahit Kirişçi ve Hacı Biner, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ESKİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET