MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi öncülüğünde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlü ve Makine Mühendisleri Odası’nın destekleriyle il merkezindeki ilgili firmalara ve apartman yöneticilerine yönelik ürün ve asansör güvenliği konusunda bilgilendirme konferansı düzenlenecek.

APARTMAN YÖNETİCİLERİ, ASANSÖR GÜVENLİĞİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLECEK

detaylar için tıklayın
Yapı Kontrol Müdürlüğümüz tarafından Adıyaman’da faaliyet gösteren Yapı Denetim firmaları yetkililerine yönelik düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı A. Vechi Yüksek, Adıyaman’ı daha sağlam bir geleceğe ulaştırmak için el birliğiyle hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

YAPI DENETİM FİRMASI YETKİLİLERİYLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEK: “EL BİRLİĞİYLE ADIYAMAN’I DAHA SAĞLAM BİR GELECEĞE ULAŞTIRALIM”

detaylar için tıklayın
Yapı Kontrol Müdürlüğümüz ile yapı denetim firmaları ve proje müellifi mühendisleri bir araya gelerek, yapı ruhsatıyla ilgili sorunları istişare etti.

YAPI RUHSATI SORUNLARI MASAYA YATIRILDI