MÜDÜRLÜK HABERLERİ

BİLGİ VE KÜLTÜR EVLERİ BASIN AÇIKLAMASI

19 Şubat 2015 Tarihli Basın Açıklaması

detaylar için tıklayın
Hizmet-İş Sendikası Adıyaman Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu için ilimize gelen Hak-iş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

HAK-İŞ GENEL BAŞKAN'I ARSLAN BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, Belediyede çalışan memurlara sosyal ve ekonomik haklar kazandıran Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

MEMURLARIMIZA 2015 YILI İÇİN %25