MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Müslümanların bayramını kutladı.

BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile ADVAK tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl da Ankara’daki Adıyamanlıları ve Adıyaman sevdalılarını bir araya getirdi.

ADIYAMANLILAR VE ADIYAMAN SEVDALILARI BU İFTARDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Adıyamanlılarla buluşan mizah ustası Recep Demirkaynak, performansıyla hem güldürdü hem düşündürdü.

MİZAH USTASI ADIYAMANLILARLA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programında Adıyaman’daki sevenleriyle buluşan tasavvuf müziği sanatçısı Abdurrahman Önül yoğun ilgi gördü.

ABDURRAHMAN ÖNÜL’DEN MUHTEŞEM KONSER

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Dünya Ehlibeyt Vakfı tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Kardeşlik İftarı’ her kesimden yüzlerce kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

BELEDİYEMİZ İLE DÜNYA EHLİBEYT VAKFINDAN ‘BİRLİK VE KARDEŞLİK İFTARI’

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından düzenlenen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programının konuğu olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı, Adıyaman’daki hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı.

ESAT KABAKLI HAYRANLARIYLA BULUŞTU