MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve protokol üyeleri ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Adıyaman’daki bayramlaşma töreni yoğun ilgi gördü.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kulama mesajı yayımladı.

BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak ilimize gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki gazeteciler, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU HEYETİNİ AĞIRLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile ADVAK tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl da Ankara’daki Adıyamanlıları ve Adıyaman sevdalılarını bir araya getirdi.

BELEDİYEMİZ İLE ADVAK, ANKARA’DAKİ HEMŞERİLERİMİZİ İFTARDA BULUŞTURDU

detaylar için tıklayın
Belediye Meclisimiz son toplantısında üniversite sınavını kazanan öğrencilerimize 1000 TL eğitim yardımı yapma kararı aldı.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE MÜJDE!