MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları belediyede ağırlayıp, sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZDAN, AK PARTİ İL BAŞKANI ERDOĞAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

detaylar için tıklayın
Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

AB BAKAN YARDIMCISI ŞAHİN’DEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, ilimizi bu sezon BAL liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un önümüzdeki sezon profesyonel lige çıkabilmesi için maddi ve manevi desteğini sürdürüyor.

BELEDİYEMİZDEN, ADIYAMAN 1954 SPOR’A TAM DESTEK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ

detaylar için tıklayın
İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Biz Anadolu’yuz’ projesine katkı sunan Belediyemiz, Balıkesir’e giden 189 öğrencinin yolculuk masrafları ile havalimanına gidiş-dönüşünü sağladı.

‘BİZ ANADOLU’YUZ’ PROJESİNE DESTEK VERİYORUZ