MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi gezlerini sürdürüyor.

BAŞKANIMIZ, PAZAR VE MAHALLE ZİYARETLERİNDE

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

BAŞKANIMIZDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

detaylar için tıklayın
30 yıllık altyapısı çökme noktasına gelen Adıyaman’da altyapı sorununa hazırladığı milyon TL değerindeki projeyle ‘dur’ diyecek olan belediyemiz, SAGEDER tarafından yılın ‘Altyapı Yatırımı Ödülü’ne layık görüldü.

ALTYAPI PROJEMİZ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

detaylar için tıklayın
16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi ilçe, köy ve kamu kurumlarını gezerek destek isteyen AK Parti Adıyaman milletvekili Adnan Boynukara, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu da makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ BOYNUKARA’DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi mahalle mahalle dolaşıp, yeni anayasa hakkında Adıyamanlılara bilgi veriyor.

BAŞKANIMIZ, MAHALLE MAHALLE DOLAŞIYOR…

detaylar için tıklayın
Mercan TV’ye konuk olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, referandum sürecinden belediyenin çalışmalarına kadar merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

BAŞKANIMIZ, MERCAN TV’YE KONUK OLDU