MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Çeşitli açılış ve programlara katılmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediyemiz ziyaretinde verdiği müjdelerle Adıyamanlıları sevindirdi.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANIMIZ, BELEDİYEMİZ ZİYARETİNDE MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE VERDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilimizde mevsim şartlarından dolayı etkili olan su kesintisine çare aramak için Havşeri su kaynağında incelemelerde bulundu.

BAŞKANIMIZ, SU SORUNUNA ÇARE ARIYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, mensubu olduğu AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“‘AK PARTİ’ İSMİ TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILDI”

detaylar için tıklayın
CHP İl ve Merkez İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İL TEŞKİLATINDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan 3. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktaya kavşak yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer incelemelerde bulundu.

3. ÇEVREYOLU İLE ATATÜRK BULVARI’NIN KESİŞTİĞİ NOKTAYA KAVŞAK YAPILACAK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, AK Parti milletvekilimiz Adnan Boynukara ve AK Parti İl Başkanımız Abdurrahman Dimez ile birlikte yeni sezon öncesi Adıyaman 1954 Spor’un taraftar gruplarını ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZDEN TARAFTAR GRUPLARINA ZİYARET