MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKANIMIZDAN ZİYARET MİNİBÜS HATTINA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ‘Çiğköfte Festivali’ için gerekli karar belediye meclisimiz tarafından alındı. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇİĞDER yöneticileri de festival hazırlıkları için Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu.

‘ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ’NE HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Eğitim camiası, eğitime verdiği desteklerle her kesimden büyük takdir toplayan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya anlamlı bir plaket takdim etti.

BAŞKANIMIZA ANLAMLI PLAKET

detaylar için tıklayın
AK Parti milletvekilimiz Ahmet Aydın, AK Parti il teşkilatımızla birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

AK PARTİ HEYETİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için ilimize gelen AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı makamında ağırladı.

KARABÜK MİLLETVEKİLİ ÜNAL’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Her fırsatta esnafın yanında olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, esnaf odaları temsilcileriyle birlikte yaş sebze ve meyve satıcılarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

BAŞKANIMIZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ