MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Şırnak’ta terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Gölbaşılı Tankçı Uzman Çavuş Musa Vuruşkan için başsağlığı mesajı yayımladı.

BAŞKANIMIZ, ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKANIMIZDAN ‘19 MAYIS’ MESAJI

detaylar için tıklayın
Şanlıurfa’dan ulusal yayın yapan Edessa TV’de gazeteci yazar Ferhat Özer’in hazırlayıp sunduğu ‘Gündem Özel’ programının canlı yayın konuğu olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ülke gündeminden Adıyaman’da yapılan çalışmalara kadar birçok konuda değerlendirmede bulundu.

BAŞKANIMIZ, EDESSA TV’DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
Organizasyonunu Adıyaman Kent Konseyi’nin yaptığı, Belediyemizin de destekleriyle güç kattığı ‘Sokak Oyunları Şenliği’ büyük bir ilgiyle start aldı. Şenliğe katılan Vali Abdullah Erin ile Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, çocuklarla birlikte çember ve deleme çevirip, ip atladı.

BELEDİYEMİZ VE KENT KONSEYİ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ OYUNLARI HATIRLATTI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, yayımladığı mesajında tüm annelerin gününü kutladı. Başkanımız, “Dinimizin, cenneti ayaklarının altına serdiği tüm annelerin günü kutlu olsun” dedi.

BAŞKANIMIZDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, makamında ağırladığı vatandaşları tek tek dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

HALKIN BAŞKANI, HALKLA İÇ İÇE…