MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti yönetimiyle istişare toplantısında buluştu.

BAŞKANIMIZ, AGC YÖNETİMİYLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Adıyaman 1954 Spor taraftarı, bu sezon takımlarına maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya tribünde açtığı pankartla teşekkür etti.

ADIYAMAN 1954 SPOR TARAFTARINDAN BAŞKANIMIZA SEVGİ SELİ

detaylar için tıklayın
Kasım ayında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Belediyesi Meclis Üyemiz Bahattin Tekin, belediye meclisinin aralık ayı ilk toplantısında anıldı.

BELEDİYE MECLİSİMİZİN MERHUM ÜYESİ UNUTULMADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ‘Halk Buluşmaları’ vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

VATANDAŞTAN ‘HALK BULUŞMALARI’NA YOĞUN İLGİ

detaylar için tıklayın
Geçtiğimiz aylarda teşkilatlanarak faaliyetlerine başlayan Mimar ve Mühendisler Grubu Adıyaman Temsilciliği, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

MMG’DEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
İl protokolümüz, Belediyemiz tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında engelli ve engelli aileleriyle bir araya geldi.

BELEDİYEMİZDEN ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA KAHVALTI