MÜDÜRLÜK HABERLERİ

İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, ilk, orta, lise ve yükseköğretim kurumlarında gerçekleştirdiği tatbikatlara devam ediyor.

İTFAİYE EKİPLERİMİZ, ÖĞRENCİLER İLKOKULUNDA TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRDİ

detaylar için tıklayın
Gülbahar Kreş ve anaokulu öğrencileri, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ‘İTFAİYECİLİK’ HAKKINDA BİLGİ ALDI

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediyemize ait ana binada yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

BELEDİYEMİZDE YANGIN TATBİKATI

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, okullarda gerçekleştirdiği tatbikatlara devam ediyor.

İTFAİYECİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİ BİLİNÇLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ile Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Orta Okulu’nda yangın tatbikatı yaptı.

İTFAİYECİLERİMİZDEN YANGIN TATBİKATI

detaylar için tıklayın
İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Adıyaman genelinde hizmet veren tüm itfaiyecilerle yemekte buluşan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, itfaiyecilerin, şehrin cesur kahramanları olduğunu söyledi.

BAŞKANIMIZ, İTFAİYECİLERLE YEMEKTE BULUŞTU