MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Samsat’ta yaşanan 5.5’lik depremden hemen sonra Samsat’a giden ve tüm imkanlarını seferber eden Adıyaman Belediyesi, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini topladı.

BELEDİYEMİZ, SAMSATLILARIN YARASINA MERHEM OLDU

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli personeller, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğün tarafından ‘ilkyardım’ eğitimi aldı.

İTFAİYECİLERİMİZ EĞİTİME DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli personellerimiz, kızıyla yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi kadına yardım etti.

İTFAİYECİLERİMİZDEN, YALNIZ YAŞAYAN ANNE VE KIZ ÇOCUĞUNA YARDIM

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğünde görevli personelimiz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın konuğu olduğu Ankara’da eğitime katıldı.

İTFAİYECİLERİMİZ ANKARA’DA EĞİTİME KATILDI