MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Samsat’ta yaşanan 5.5’lik depremden hemen sonra Samsat’a giden ve tüm imkanlarını seferber eden Adıyaman Belediyesi, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini topladı.

BELEDİYEMİZ, SAMSATLILARIN YARASINA MERHEM OLDU

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli personeller, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğün tarafından ‘ilkyardım’ eğitimi aldı.

İTFAİYECİLERİMİZ EĞİTİME DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli personellerimiz, kızıyla yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi kadına yardım etti.

İTFAİYECİLERİMİZDEN, YALNIZ YAŞAYAN ANNE VE KIZ ÇOCUĞUNA YARDIM

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğünde görevli personelimiz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın konuğu olduğu Ankara’da eğitime katıldı.

İTFAİYECİLERİMİZ ANKARA’DA EĞİTİME KATILDI

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, KYK’ya bağlı Safvan Bin Muattal Kız Öğrenci Yurdunda yangın tatbikatı yaptı.

İTFAİYEDEN YANGIN TATBİKATI

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli personel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşları evlerinde ziyaret edip hediye verdi.

İTFAİYE ERLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ