MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
TBMM Başkan Vekilimiz ve AK Parti Adıyaman milletvekilimiz Ahmet Aydın, Belediyemizin Haziran ayı meclis toplantısına katılarak meclis üyelerimizle bir araya geldi. Aydın, daha sonra İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerimizle sohbet etti.

TBMM BAŞKAN VEKİLİMİZ AYDIN’DAN, BELEDİYE MECLİSİMİZE VE İTFAİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli itfaiyeciler, Nevşehir’de gerçekleştirilen eğitimden başarıyla döndü.

İTFAİYECİLERİMİZ EĞİTİMDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

detaylar için tıklayın
Her geçen gün büyüyen Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleten Belediyemiz, 10’u halk otobüsü olmak üzere toplam 26 adet aracı filosuna kattı.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, ziyaretlerine gelen Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine pasta ikram etti.

İTFAİYECİLERİMİZ, MİNİK MİSAFİRLERİNE PASTA İKRAM ETTİ

detaylar için tıklayın
Korucular Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ‘İTFAİYECİLİK’ HAKKINDA BİLGİ ALDI