MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman Belediyesi, Adıyamanlıların Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram namazı sonrası mezarlıklara akın eden Adıyamanlılara peksimet ve meyve suyu ikramında bulunduk.

BELEDİYEMİZDEN, PEKSİMET VE MEYVE SUYU İKRAMI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri alarak, hazırlıklarını tamamladı.

BAYRAMIN HUZUR İÇİNDE GEÇİRİLMESİ İÇİN ÖNLEMLERİ ALDIK

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir mezarlığında bulunan aile mezarlığı bölümünde çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

MEZARLIKTA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından taziyeler için uygulanan hizmetler her kesimden büyük takdir görüyor.

TAZİYE HİZMETLERİMİZ BÜYÜK TAKDİR GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Mevcut şehir mezarlığının dolmak üzere olmasından dolayı yeni mezarlık alanını hizmete hazırlayan Adıyaman Belediyesi, yaklaşık 90 bin metrekarelik alandaki çalışmaları tamamladı.

YENİ MEZARLIK TAMAMLANDI