MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Yeni Mezarlıkta bahar mevsimi öncesi ağaçlandırma çalışmasına başladı.

YENİ MEZARLIKTA BAHAR HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, Adıyamanlıların Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram namazı sonrası mezarlıklara akın eden Adıyamanlılara peksimet ve meyve suyu ikramında bulunduk.

BELEDİYEMİZDEN, PEKSİMET VE MEYVE SUYU İKRAMI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri alarak, hazırlıklarını tamamladı.

BAYRAMIN HUZUR İÇİNDE GEÇİRİLMESİ İÇİN ÖNLEMLERİ ALDIK