MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, gençlerin yoğun talebine kayıtsız kalmayarak şehir merkezindeki büyük parklarda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir merkezindeki parklar ile kendi tesislerinde ücretsiz kablosuz internet hizmeti sağlamaya başladı.

PARKLARDA ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemizde Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak tedbirler için koordinasyon toplantısı düzenlendi.

KURBAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
 Belediyemiz tarafından karşılıklı dayanışmayı arttırmak adına muhtarlarımıza dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye ettik.

MUHTARLARIMIZA HEDİYEMİZ BİLGİSAYAR+YAZICI

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da şehir içi toplu taşımacılığı yapan araçların kartlı sisteme geçmesi için protokol yapıldı.

ULAŞIMDA KARTLI SİSTEM BAŞLIYOR...