MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemizde Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak tedbirler için koordinasyon toplantısı düzenlendi.

KURBAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
 Belediyemiz tarafından karşılıklı dayanışmayı arttırmak adına muhtarlarımıza dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye ettik.

MUHTARLARIMIZA HEDİYEMİZ BİLGİSAYAR+YAZICI

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da şehir içi toplu taşımacılığı yapan araçların kartlı sisteme geçmesi için protokol yapıldı.

ULAŞIMDA KARTLI SİSTEM BAŞLIYOR...