MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla Adıyaman’da bulunan gazeteciler cemiyetlerini ziyaret eden Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

BAŞKANIMIZDAN, GAZETECİLER CEMİYETLERİNE ‘BASIN BAYRAMI’ ZİYARETİ

detaylar için tıklayın
Mercan TV’de ‘Gündeme Dair’ programının konuğu olacak olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verip, soruları yanıtlayacak.

BAŞKANIMIZ, MERCAN TV’DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK

detaylar için tıklayın
‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

BAŞKANIMIZ ‘GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

detaylar için tıklayın
Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ‘15 Temmuz’ kitapçığı hain darbenin yıldönümünde ücretsiz dağıtıldı.

‘15 TEMMUZ’ ANILARINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK

detaylar için tıklayın
FETÖ’nün darbe girişimi sırası ve sonrasında Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı ‘Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi’ Belediyemizin destekleriyle Demokrasi Parkında sergilendi.

BELEDİYEMİZİN DESTEKLERİ, AA’NIN FOTOĞRAFLARIYLA ‘15 TEMMUZ’ SERGİSİ