MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Adıyamanlı basketbol severler için bu sezon THY EuroLeague’de final oynama hakkı kazanan Fenerbahçe Doğuş’un Real Madrid ile oynadığı final maçını dev ekranda yayınladı.

BELEDİYEMİZDEN BASKETBOL FİNALİ HEYECANI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, TRT Kurdî’de yayınlanan ‘Sosin’ adlı programa konuk oldu.

BAŞKANIMIZ, TRT KURDÎ’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, TRT Kurdî’de yayınlanan ‘Sosin’ adlı programa konuk olarak Adıyaman halkının hoşgörüsünü ve güzelliğini anlattı.

BAŞKANIMIZ, TRT KURDÎ’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
Federasyon tarafından verilen cezadan dolayı takımı Adıyaman 1954 Spor’u kendi evinde karşılaştığı Siverek Belediyespor maçında tribünden destekleyemeyen taraftarlar Belediyemizin düzenlediği organizasyonda tek yürek oldu.

BAŞKANIMIZ, TARAFTARLARLA İÇ İÇE

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyaman 1954 Spor taraftarı için önemli bir organizasyona daha imza atacak.

BELEDİYEMİZDEN DEV ORGANİZASYON

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Kayseri’den ulusal yayın yapan TV 1’e konuk olarak Adıyaman’ı tanıtıp, gündemi değerlendirdi.

“ADIYAMAN, HALKI ÇİĞKÖFTE KIVAMINDA BİRBİRİYLE KAYNAŞMIŞ BİR İL”