MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Kayseri’den ulusal yayın yapan TV 1’e konuk olarak Adıyaman’ı tanıtıp, gündemi değerlendirdi.

“ADIYAMAN, HALKI ÇİĞKÖFTE KIVAMINDA BİRBİRİYLE KAYNAŞMIŞ BİR İL”

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından taziyeler için uygulanan hizmetler her kesimden büyük takdir görüyor.

TAZİYE HİZMETLERİMİZ TAKDİR GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği tarafından Adıyaman’ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ adlı fotoğraf sergisinde Adıyaman kültürünü bugünlere taşıyanlara sergilenen fotoğrafları hediye edildi.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ BUGÜNLERE TAŞIYANLARA BÜYÜK JEST

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyaman’ın türkülerini, çiğköftesini ve diğer yöresel tatlarıyla ürünlerini Malatya’dan ulusal yayın yapan Vuslat TV’de yayınlanan ‘Cumali Duman ile Fasl-ı Muhabbet’ isimli programda tanıttı.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ VUSLAT TV’DE TANITTIK

detaylar için tıklayın
Malatya’dan ulusal yayın yapan Vuslat TV’de yayınlanan ‘Cumali Duman ile Fasl-ı Muhabbet’ isimli programın bu haftaki konuğu Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu olacak.

BAŞKANIMIZ VUSLAT TV’YE KONUK OLUYOR

detaylar için tıklayın
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak ilimize gelen Kırşehir, Çorum, Nevşehir, Niğde, Tarsus ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, GAZETECİLER CEMİYETLERİNİN BAŞKANLARINI AĞIRLADI