MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Şanlıurfa’dan ulusal yayın yapan Edessa TV’de gazeteci yazar Ferhat Özer’in hazırlayıp sunduğu ‘Gündem Özel’ programının canlı yayın konuğu olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ülke gündeminden Adıyaman’da yapılan çalışmalara kadar birçok konuda değerlendirmede bulundu.

BAŞKANIMIZ, EDESSA TV’DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Valiliği öncülüğünde Ankara’da gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri büyük bir coşkuyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

ADIYAMAN, ANKARA’DA TANITILIYOR

detaylar için tıklayın
Anadolu’da Vuslat TV’de Pınar Kantarcıoğlu’nun hazırlayıp-sunduğu ‘Gündem Özel’ programına konuk olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu gündemi değerlendirdi.

BAŞKANIMIZ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Mercan TV’ye konuk olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, referandum sürecinden belediyenin çalışmalarına kadar merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

BAŞKANIMIZ, MERCAN TV’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
AGAD, Süper Lig yolunda bu hafta zorlu bir maça çıkacak olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı’na moral ziyareti düzenledi.

AGAD’DAN BELEDİYESPOR’A MORAL ZİYARETİ