MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AGC’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Mercan TV’de Mustafa İlik’in hazırlayıp sunduğu ‘Konuş Adıyaman’ adlı programın konuğu olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, izleyicilerden gelen soruları açık yüreklilikle yanıtladı.

BAŞKANIMIZ ‘KONUŞ ADIYAMAN’DA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, ilimizi bu sezon BAL liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un Pazar günü Siverek deplasmanında oynayacağı maçı resmi facebook hesabından canlı olarak yayınlayacak.

1954 SPOR’UN DEPLASMAN MAÇINI CANLI YAYINLIYORUZ

detaylar için tıklayın
Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ‘Kent Bülteni’nin 4. sayısı okuyucularla buluştu.

‘KENT BÜLTENİ’NİN 4. SAYISI ÇIKTI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ