MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Şehrin yıpranan alt yapısını değiştirmek ve yeni yerleşim yerlerine altyapı götürmek için yoğun bir çalışma içerisinde olan Belediyemiz, Karapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

KARAPINAR MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, son imar yasasında imara açılan bölgelere altyapı hattı döşemeye başladı.

İMARA YENİ AÇILAN YERLERE ALTYAPI HATTI DÖŞÜYORUZ

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Sitilce Mevkiinde kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaptı.

SİTİLCE MEVKİİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi Mahallesi Aksa Camii önünde yağmursuyu hattı yenileme çalışmalarına başladı.

YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Yeni Mahallede bulunan Tut Yolu’nda altyapı çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

TUT YOLUNUN DA ALTYAPI SORUNU GİDERİLİYOR