MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansının finansörlüğünde bünyesinde çalışan teknik personele NetCad eğitimi verdi.

TEKNİK PERSONELİMİZE NETCAD EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemizin, şehrin 30 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ATATÜRK BULVARI’NDAKİ KANALİZASYON HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Yeni Sanayi Mahallesi 2. Çevreyolunda gerçekleşen su hattı çalışmasından sonra Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından refüj çalışmasına başlanıldı.

2. ÇEVREYOLUNDA REFÜJ DÜZENLEME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
30 yıllık altyapısı çökme noktasına gelen Adıyaman’da altyapı sorununa hazırladığı milyon TL değerindeki projeyle ‘dur’ diyecek olan belediyemiz, SAGEDER tarafından yılın ‘Altyapı Yatırımı Ödülü’ne layık görüldü.

ALTYAPI PROJEMİZ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Daire Başkanlığı tarafından Adıyaman için desteklenen bazı yatırımları görüşmek amacıyla Ankara’ya gitti.

BAŞKANIMIZ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA YATIRIMLARI GÖRÜŞTÜ