MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, şehir içme suyu şebekesinde meydana gelen arızadan dolayı şehrin güney kısmındaki mahallelerde suların bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılması için Baca Yükseltme Aracı satın aldı.

BACA YÜKSELTME ARACI ALDIK

detaylar için tıklayın
Şehrin 30 yıllık altyapısını değiştirmek için büyük bir çalışma ortaya koyan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz, 2017 yılı içerisinde 90 kilometre altyapı hattı döşedi.

ASKİM 2017 YILINDA 90 KİLOMETRE ALTYAPI HATTI DÖŞEDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

YAVUZ SELİM MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

Belediyemiz tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallerde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Esentepe Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu kolektör hattı yenileme çalışması yapılıyor.

ESENTEPE CADDESİ’NDE ALTYAPI YENİLENİYOR