MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Daire Başkanlığı tarafından Adıyaman için desteklenen bazı yatırımları görüşmek amacıyla Ankara’ya gitti.

BAŞKANIMIZ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA YATIRIMLARI GÖRÜŞTÜ

detaylar için tıklayın
Belediyemizin şehrin 30 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı altyapı çalışmaları havaların ısınmasıyla hız kazandı.

ATATÜRK BULVARI’NDAKİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

detaylar için tıklayın
Vatandaşa daha rahat hizmet verebilmek için bazı birimlerin yer alacağı yeni binamızın inşasına başladık.

BELEDİYEMİZİN EK BİNA İNŞASINA BAŞLANILDI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, etkili olan yağışlardan dolayı 153’e gelen şikayetleri kendisi aldı, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

BELEDİYEMİZDEN ‘YAĞIŞ’ MESAİSİ

detaylar için tıklayın
Samsat’ta yaşanan 5.5’lik depremden hemen sonra Samsat’a giden ve tüm imkanlarını seferber eden Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ASKİM, SAMSAT’TAKİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Samsat’ta yaşanan 5.5’lik depremden hemen sonra Samsat’a giden ve tüm imkanlarını seferber eden Adıyaman Belediyesi, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini topladı.

BELEDİYEMİZ, SAMSATLILARIN YARASINA MERHEM OLDU