MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından Sakarya Caddesi’nde sürdürülen altyapı çalışmaları İtfaiye Müdürlüğü kavşağına kadar tamamlandı. Eski Doğum Hastanesine kadar devam edecek olan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

SAKARYA CADDESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallerde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, Kurban Bayramı öncesi yaşanan su kesintileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKANIMIZDAN ‘SU’ AÇIKLAMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Sakarya Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

SAKARYA CADDESİNDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından Eski Kâhta Caddesinde sürdürülen içme suyu hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaştı.

ESKİ KÂHTA CADDESİNDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilimizde mevsim şartlarından dolayı etkili olan su kesintisine çare aramak için Havşeri su kaynağında incelemelerde bulundu.

BAŞKANIMIZ, SU SORUNUNA ÇARE ARIYOR