MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından şehrin Kuzey kısmında yapımına başlanan Kent Park’ta çalışmalar sürüyor.

‘KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir merkezindeki parklar ile kendi tesislerinde ücretsiz kablosuz internet hizmeti sağlamaya başladı.

PARKLARDA ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ

detaylar için tıklayın
Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekçi, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKAN YARDIMCIMIZDAN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından ‘daha güzel bir Adıyaman için’ şehir merkezindeki ana caddelerde kaldırım taşları boyandı.

ŞEHİR GENELİNDEKİ KALDIRIM TAŞLARINI BOYADIK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanı estetik bir görünüme kavuşturuyor.

KAVŞAK VE REFÜJLERE ON BİNLERCE LALE VE MENEKŞE…

detaylar için tıklayın
Belediyemiz şehir genelinde ağaçların mevsimsel budama işlemini gerçekleştiriyor.

AĞAÇLARA BAHAR BAKIMI