MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehir genelindeki parklarda temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

PARKLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Atatürk Bulvarındaki yabani otları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

BULVAR, YABANİ OTLARDAN TEMİZLENİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Altınşehir Mahallesi İkidam Yolunda kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapıyor.

BELEDİYEMİZ, İKİDAM YOLUNDA KALDIRIM VE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Yeni Mezarlıkta bahar mevsimi öncesi ağaçlandırma çalışmasına başladı.

YENİ MEZARLIKTA BAHAR HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Yurt genelinde etkili olan kar yağışına karşı tedbirlerini arttıran belediyemiz, şehir merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

BELEDİYEMİZDEN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI