MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından şehir genelindeki parklarda yenileme seferberliği başlatıldı.

17 MAHALLEDE 35 PARKA, 35 YENİ OYUN GRUBU…

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından şehrin dört bir yanındaki parklarda bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi.

PARKLARIMIZI YENİLENİYORUZ

detaylar için tıklayın
Ekiplerimiz, şehir genelinde ağaçların bakımını gerçekleştirdi.

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ AĞAÇLARA BAKIM

Ekiplerimiz, şehir genelinde ağaçların bakımını gerçekleştirdi.

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin girişinde bulunan çiçeklik alanlarda temizlik ve düzenleme çalışması yaptı.

ŞEHRİN GİRİŞİ GÜZELLEŞİYOR

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, 11 araç ve 12 personelle il genelinde sürdürdüğü haşereyle mücadele çalışmalarına hız verdi.

EKİPLERİMİZ HAŞEREYLE ETKİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından şehrin kuzey kısmında yapımına kısa süre önce başlanan ‘Kent Park’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

‘KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR