MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz ile Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, Belediyemiz personeli ile il genelinde ilaçlama faaliyetleri yürüten özel kuruluş ve kurum personeline yönelik düzenlenen ilaçlama eğitimi sona erdi.

İLAÇLAMA PERSONELİMİZE ‘BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICISI’ SERTİFİKASI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kavşaklarda çiçeklendirme çalışması yaptı.

KAVŞAKLAR MEVSİM ÇİÇEĞİYLE ÖRTÜLDÜ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi için Cumhuriyet Mahallesinde kurulan Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı yapıldı.

GELECEĞİN SÜRÜCÜLERİ İÇİN UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI HİZMETE AÇTIK

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehir genelindeki parklarda temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

PARKLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Atatürk Bulvarındaki yabani otları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

BULVAR, YABANİ OTLARDAN TEMİZLENİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Altınşehir Mahallesi İkidam Yolunda kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapıyor.

BELEDİYEMİZ, İKİDAM YOLUNDA KALDIRIM VE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI YAPIYOR