MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Yurt genelinde etkili olan kar yağışına karşı tedbirlerini arttıran belediyemiz, şehir merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

BELEDİYEMİZDEN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan birçok parka otomatik sulama sistemi döşeyip, çimlendirme çalışması yaptı.

PARKLARA OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ DÖŞENDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından sürdürülen ‘Marka Kent’ çalışmaları kapsamında hazırlanan ‘Şehir Logosu’, Adıyaman Kalesi önündeki alana yerleştirilerek halkın beğenisine sunuldu.

ŞEHİR LOGOSU BEĞENİ TOPLADI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan parklarda sonbahar bakımı yaptı.

PARKLARDA SONBAHAR BAKIMI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kavşaklarda çiçeklendirme çalışması yapıldı.

KAVŞAKLAR ÇİÇEK AÇTI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il merkezinde bulunan okullara 600 bank ve 200 çöp kovası dağıtıldı.

BELEDİYEMİZDEN EĞİTİME DESTEK