MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Şehir içi ulaşımında araç filosunu hızla genişleten Belediyemiz, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda yapacağı Otobüs Bakım Atölyesi’nin inşasına başladı.

OTOBÜS BAKIM ATÖLYESİNİN İNŞASINA BAŞLADIK

detaylar için tıklayın
Ulaşımda önemli işlere imza atan belediyemiz, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

ALTINŞEHİR-HASTANE ARASINDA EKSPRES OTOBÜS HATTI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Vatandaşa daha rahat hizmet verebilmek için bazı birimlerin yer alacağı yeni binamızın inşasına başladık.

BELEDİYEMİZİN EK BİNA İNŞASINA BAŞLANILDI

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da son yıllarda hızla gelişen şehir içi ulaşımına gösterilen yoğun ilgi herkesi memnun etti.

OTOBÜSLERİMİZ BİR YILDA 3 BUÇUK MİLYON YOLCU TAŞIDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz öncülüğünde başlatılıp, Asis Firması tarafından çalışmaları yürütülen Yaman Kart Dolum Merkezi sayısı 41’e ulaştı.

YAMAN KART DOLUM MERKEZİ SAYISI 41’E ÇIKTI