MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, bünyesinde bulunan otobüs şoförlerine seyir halindeyken meydana gelebilecek olası bir aksiliğe karşı müdahalede bulunabilmeleri için kurtarma, tahliye ve yangın söndürme eğitimi verdi.

OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE ‘KURTARMA’ EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından geliştirilen şehir içi ulaşımındaki eksikler bir bir gideriliyor.

İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA DURAK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, bünyesinde bulunan otobüs şoförlerinin araçları daha etkin kullanabilmeleri için ‘Toplu Taşımada Etkin Araç Kullanma Eğitimi’ düzenledi.

BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİMİZE ‘ETKİN ARAÇ KULLANIMI’ EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü Otobüs Bakım İstasyonu’nun inşasında sona geldi.

OTOBÜS BAKIM İSTASYONU İNŞASINDA SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR