MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, bünyesinde bulunan otobüs şoförlerinin araçları daha etkin kullanabilmeleri için ‘Toplu Taşımada Etkin Araç Kullanma Eğitimi’ düzenledi.

BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİMİZE ‘ETKİN ARAÇ KULLANIMI’ EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü Otobüs Bakım İstasyonu’nun inşasında sona geldi.

OTOBÜS BAKIM İSTASYONU İNŞASINDA SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da son yıllarda hızla gelişen şehir içi ulaşımına Ramazan ayarı veren Belediyemiz, gece saat 23.00’da sona eren otobüs saatlerini 01.00’a kadar uzattı.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMINA RAMAZAN AYARI

detaylar için tıklayın
Şehir içi ulaşımında araç filosunu hızla genişleten Belediyemiz, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda yapacağı Otobüs Bakım Atölyesi’nin inşasına başladı.

OTOBÜS BAKIM ATÖLYESİNİN İNŞASINA BAŞLADIK

detaylar için tıklayın
Ulaşımda önemli işlere imza atan belediyemiz, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

ALTINŞEHİR-HASTANE ARASINDA EKSPRES OTOBÜS HATTI HİZMET VERMEYE BAŞLADI