MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından belediye otobüsü şoförlerine yönelik genel eğitim programı düzenlendi.

ŞOFÖRLERİMİZ EĞİTİMDEN GEÇTİ

detaylar için tıklayın
Her geçen gün büyüyen Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleten Belediyemiz, 10’u halk otobüsü olmak üzere toplam 26 adet aracı filosuna kattı.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda yapılan Otobüs Bakım İstasyonu’nu hizmete girdi.

OTOBÜS BAKIM İSTASYONU İNŞAATI TAMAMLANDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılması için Baca Yükseltme Aracı satın aldı.

BACA YÜKSELTME ARACI ALDIK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Yol Çizgi Çizme Aracı alarak araç filosuna bir araç daha ekledi.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSU GENİŞLİYOR

Belediyemiz, Yol Çizgi Çizme Aracı alarak araç filosuna bir araç daha ekledi.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ