MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz Tarafından Esentepe Mahallesinde Modern Taziye Evi Yapılıyor.

ESENTEPE MAHALLESİNE TAZİYE EVİ

Belediyemiz Tarafından Esentepe Mahallesinde Modern Taziye Evi Yapılıyor.

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansının finansörlüğünde bünyesinde çalışan teknik personele NetCad eğitimi verdi.

TEKNİK PERSONELİMİZE NETCAD EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından vatandaşlara daha rahat hizmet verebilmek için inşasına başlanılan ek bina hızla yükseliyor.

EK BİNA İNŞATIMIZ HIZLA YÜKSELİYOR

detaylar için tıklayın
Yeni Sanayi Mahallesi 2. Çevreyolunda gerçekleşen su hattı çalışmasından sonra Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından refüj çalışmasına başlanıldı.

2. ÇEVREYOLUNDA REFÜJ DÜZENLEME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için son kısımda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

3. ÇEVREYOLUNDA SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Barbaros Hayrettin Mahallesinde yapımı yeni tamamlanan Barbaros Taziye Evinin çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

BARBAROS TAZİYE EVİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ