MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım döşeme çalışması yaptı.

YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından şehir genelinde sürdürülen çalışmaların bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehir genelinde aşınma tabakası asfalt çalışmasına başladı.

AŞINAN YOLLARI ASFALTLIYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan sokaklarda kaldırım çalışması başlatıldı.

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi yeniden inşa ediliyor.

HACI ABUZER BABA TÜRBESİ YENİLENİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen çalışmaların bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

BAHÇECİK MAHALLESİNDE KAMULAŞTIRILAN MÜLKLER BİR BİR YIKILIYOR