MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından 3. Çevreyolu üzerinde sürdürülen çalışmalarda son aşamaya geliniyor.

3. ÇEVREYOLU’NDA ASFALT ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yeni Mahalle Aksa Kavşağında kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

YENİ MAHALLE’DE KALDIRIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Organize Sanayi Bölgesi yolunda daha önce gerçekleştirdikleri yol genişletme ve düzenleme çalışmasından sonra asfalt çalışmalarına başladı.

OSB YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’nde bulunan sokaklarda kaldırım çalışması başlatıldı.

KEMALPAŞA CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Organize Sanayi Bölgesi yolunda yol genişletme ve düzenleme çalışmasına başladı.

OSB YOLUNDA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Erdemoğlu ailesinin, Belediyemiz tarafından sürdürülen ‘Her Mahallede Bir Taziye Evi’ projesine destek vererek Karapınar Mahallesi’nde yaptırdığı taziye evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

KARAPINAR MAHALLESİ TAZİYE EVİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR