MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Eski Zey Caddesi ve bağlantılı sokaklarda freze çalışmaları başladı.

ESKİ ZEY CADDESİ’NDE FREZE ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz 2017 yılı asfalt sezonunu en verimli şekilde kullanıyor.

EKİPLERİMİZ ŞEHRİN DÖRT BİR KÖŞESİNDE

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yeni Mahallede kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

YENİ MAHALLEDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Belediyemiz tarafından Yeni Mahallede kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Sakarya Caddesi’nde altyapısı tamamlanan kısımların asfalt öncesi hazırlıklarına başlandı.

SAKARYA CADDESİNDE ASFALT HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

ALTINŞEHİR MAHALLESİ TAZİYE EVİNİN TEMELİ ATILDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Eski Kâhta Caddesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda Kurban Bayramı öncesi asfalt çalışmalarına başlandı.

ESKİ KÂHTA CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI