MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için geçen yıl Altınşehir Mahallesinde açtığı yeni yolda asfalt çalışması yaptı.

KARAALİ KÖPRÜSÜ İLE KSS KAVŞAĞINI BAĞLAYAN YENİ YOL ASFALTLANDI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Yunus Emre Mahallesine yapılacak olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

YUNUS EMRE MAHALLESİ DE TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Sümerevler Mahallesi’nde kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

SÜMEREVLER MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Eski Besni Yolu ile Bozbey Deresinin kesiştiği noktada bulunan virajda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.

ESKİ BESNİ YOLUNDA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından iki camiye abdesthane yapılıyor.

BELEDİYEMİZDEN İBADETHANELERE TAM DESTEK

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından iki camiye abdesthane yapılıyor.

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Bahçelievler Mahallesindeki birçok sokakta tamamlanan asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırım döşeme ve düzenleme çalışmalarına başlandı.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE KALDIRIM DÖŞEME ÇALIŞMASI