MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

3. ÇEVREYOLU, ATATÜRK BULVARINA BAĞLANIYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Bahçecik Mahallesine yapılacak olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

BAHÇECİK MAHALLESİ TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Vatandaşa daha rahat hizmet verebilmek için bazı birimlerin yer alacağı yeni binamızın inşasına başladık.

BELEDİYEMİZİN EK BİNA İNŞASINA BAŞLANILDI

detaylar için tıklayın
Kamulaştırma problemlerinden dolayı uzun süre tamamlanamayan 2. çevreyolunda çalışmalar yoğunlaştırıldı.

2. ÇEVREYOLUNDA BULVARA BAĞLANTI ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

detaylar için tıklayın
Yurt genelinde etkili olan kar yağışına karşı tedbirlerini arttıran belediyemiz, şehir merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

BELEDİYEMİZDEN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI