MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilde görev yapan Şehir Plancılarıyla bir araya gelerek Yeni İmar Planı üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, ŞEHİR PLANCILARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, MÜSİAD Adıyaman Şubesi üyelerine askıya çıkarılan ‘Yeni İmar Plan Revizyonu’ ile ilgili bilgi verdi.

BAŞKANIMIZ, YENİ İMAR PLANIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Vechi Yüksek, şu an askıda olan yeni imar planıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

YENİ İMAR PLANIYLA ADIYAMAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıktı.

YENİ İMAR PLANINI ASKIYA ÇIKTI

detaylar için tıklayın
Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyelerimize sunulan yeni imar planı oy çokluğuyla onaylandı.

BELEDİYE MECLİSİMİZ YENİ İMAR PLANINI ONAYLADI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansının finansörlüğünde bünyesinde çalışan teknik personele NetCad eğitimi verdi.

TEKNİK PERSONELİMİZE NETCAD EĞİTİMİ