MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansının finansörlüğünde bünyesinde çalışan teknik personele NetCad eğitimi verdi.

TEKNİK PERSONELİMİZE NETCAD EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz, 2016 yılı çalışma sezonu boyunca yürüttükleri faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığı belirtildi.

181 HEKTARLIK ALANIN İMAR UYGULAMASINI YAPTIK

detaylar için tıklayın
Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz tarafından bir yıl içerisinde 229 iş yerine açma ve çalışma ruhsatı verdi.

BİR YILDA 229 İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞTIRMA RUHSATI VERDİK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da inşaat sektörünün canlı tutulması için kolaylık sağlayan belediyemiz, 2016 yılı içerisinde yapılan başvurular neticesinde 521 Yapı Ruhsatı, 294 Yapı Kullanma Ruhsatı verdi.

2016 YILINDA 521 YAPI RUHSATI, 294 YAPI KULLANMA RUHSATI VERİLDİ

detaylar için tıklayın
İstanbul’da gerçekleştirilen ‘2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme’ temalı 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde konuşmacı olarak katılan Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Vechi Yüksek, Adıyaman’da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı.

BELEDİYEMİZ, 3. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ’NDE