MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il merkezindeki iki Cem Evinde ince temizlik çalışması yapıldı.

CEM EVLERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il genelindeki tüm taziye evlerinde ince temizlik çalışması yapıldı.

TAZİYE EVLERİNDE DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Vatandaşa daha rahat hizmet verebilmek için bazı birimlerin yer alacağı yeni binamızın inşasına başladık.

BELEDİYEMİZİN EK BİNA İNŞASINA BAŞLANILDI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, etkili olan yağışlardan dolayı 153’e gelen şikayetleri kendisi aldı, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

BELEDİYEMİZDEN ‘YAĞIŞ’ MESAİSİ

detaylar için tıklayın
Samsat’ta yaşanan 5.5’lik depremden hemen sonra Samsat’a giden ve tüm imkanlarını seferber eden Adıyaman Belediyesi, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini topladı.

BELEDİYEMİZ, SAMSATLILARIN YARASINA MERHEM OLDU