MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, olası bir şiddetli yağışa karşın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan mazgalları temizledi.

TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİMİZ BULVARDAKİ MAZGALLARI TEMİZLEDİ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde genel temizlik çalışması yaptı.

EKİPLERİMİZ ÇARŞI MERKEZİNİ YIKADI

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il merkezindeki camilerde genel temizlik çalışması yapıldı.

İBADETHANELERİMİZ RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir genelinde temizlik çalışması yaptı.

ŞEHİR GENELİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, kötü koku ve görüntüye sebep olan etkenleri ortadan kaldırmak için şehir merkezindeki çöp konteynırlarında günlük temizlik yapıyor.

KÖTÜ KOKU VE GÖRÜNTÜYE İZİN VERMİYORUZ

detaylar için tıklayın
Vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için 4 müdürlüğümüz, yapımı yeni tamamlanan ek binaya taşındı.

DÖRT MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YENİ EK BİNAMIZA TAŞINDI