MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, her gün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte şehir merkezinde temizlik çalışması yapıyor.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN SABAH TEMİZLİĞİ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il merkezindeki iki Cem Evinde ince temizlik çalışması yapıldı.

CEM EVLERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından il genelindeki tüm taziye evlerinde ince temizlik çalışması yapıldı.

TAZİYE EVLERİNDE DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Vatandaşa daha rahat hizmet verebilmek için bazı birimlerin yer alacağı yeni binamızın inşasına başladık.

BELEDİYEMİZİN EK BİNA İNŞASINA BAŞLANILDI