MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan üst geçitlerde temizlik çalışması yaptı.

TEMİZLİK EKİPLERİ ÜST GEÇİTLERİ TEMİZLEDİ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda temizlik çalışması yaptı.

YENİ EĞİTİM YILI ÖNCESİ OKULLARI TEMİZLEDİK

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen türbelerde temizlik çalışması yaptı.

TÜRBELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için şehir merkezindeki çöp konteynırlarında günlük rutin temizlik yapıyor.

GÜNDE 100 ÇÖP KONTEYNIRI TEMİZLİYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR