MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman’da bir aracın çarptığı köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı Rehabilitasyon Merkezi’nde ameliyat edilerek tedavi altına alındı.

KAZADA YARALANAN KÖPEK HAYAT BULDU

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, Adıyamanlıların Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

detaylar için tıklayın
Yaklaşan Kurban Bayramından dolayı çalışmalarını hızlandıran Belediye ekiplerimiz, Adıyaman Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kurbanlık hayvan satış yerlerini düzenledi.

KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYORUZ