MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Duyarlı vatandaşlar tarafından yapılan bir ihbar sonucunda bulunan hasta köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.

HASTA KÖPEK TEDAVİ ALTINA ALINDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde son üç ayda 707 müdahalede bulunup, 53’ünü sahiplendirdi.

SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da bir aracın çarptığı köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı Rehabilitasyon Merkezi’nde ameliyat edilerek tedavi altına alındı.

KAZADA YARALANAN KÖPEK HAYAT BULDU

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, Adıyamanlıların Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

detaylar için tıklayın
Yaklaşan Kurban Bayramından dolayı çalışmalarını hızlandıran Belediye ekiplerimiz, Adıyaman Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kurbanlık hayvan satış yerlerini düzenledi.

KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYORUZ