MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Hentbol Erkekler Süper Lig’inde ilk maçında Maliye Piyango SK’yı ağırlayan Adıyaman Belediyespor, rakibini 30-17 mağlup etmeyi başardı.

SÜPER LİGE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

detaylar için tıklayın
Bu sezon Hentbol Süper Lig’inde mücadele edecek olan Adıyaman Belediyespor, Süper Lig’deki ilk maçına çıkıyor.

BELEDİYESPOR SÜPER LİG’İN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

detaylar için tıklayın
Hentbol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adıyaman Belediyespor’un sağlık sponsoru Özel Adıyaman Park Hospital oldu.

7YAMANLAR’IN SAĞLIK SPONSORU PARK HOSPİTAL OLDU

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyespor, Kırşehir’de oynanan Türkiye Kupası mücadeleleri sonucunda grubunda ilk ikiye girerek son 16’ya adını yazdırdı.

BELEDİYESPOR TÜRKİYE KUPASI’NDA SON 16’YA KALDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam Beceri Uygulama Merkezi, eğitim verdiği engelli öğrencilerin sosyal yaşama daha iyi adapte olabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN PİKNİK ETKİNLİĞİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz Hentbol Takımının da mücadele edeceği Türkiye Kupası Grup Müsabakaları 8-10 Eylül tarihleri arasında Kırşehir’de oynanacak.

BELEDİYESPOR, TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI İÇİN KIRŞEHİR’DE