MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Konservatuarımızda yaz dönemi kursları devam ediyor.

KONSERVATUARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ‘Çiğköfte Festivali’ için gerekli karar belediye meclisimiz tarafından alındı. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇİĞDER yöneticileri de festival hazırlıkları için Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu.

‘ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ’NE HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Roma’da düzenlenen ‘Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Belediyesporlu güreşçilerimiz Aynur Erge ve Aslı Demir, dereceye girerek göğsümüzü kabarttı.

GÜREŞÇİLERİMİZ AVRUPA’DA FIRTINA GİBİ ESTİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından yürütülen spor okullarına bu yaz büyük ilgi gösteren hemşerilerimiz, sportif faaliyetler ile yaz mevsimini değerlendiriyor.

SPOR OKULLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Kadın ve Gençlik Merkezi’nde kurslar açan Belediyemiz, kursiyerleri için çeşitli etkinliklere imza atıyor.

BELEDİYEMİZDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE SOSYAL ETKİNLİK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere on binlerce kişi katıldı. Belediyemiz her zaman olduğu gibi yine iş başındaydı.

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ