MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Pazar günü kendi evinde Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübünü ağılayacak.

İŞİTME ENGELLİLER TAKIMIMIZ KAYSERİ’Yİ KONUK EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, il merkezindeki amatör futbol takımlarına ve futbol temsilcilerine toplamda 112 bin TL nakdi yardımda bulundu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Bu hafta kendi evinde, ligde liderlik mücadelesi veren Selka Eskişehir Hentbol Takımını ağırlayacak olan Adıyaman Belediyespor çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

7 YAMANLAR, SELKA ESKİŞEHİR’E BİLENİYOR

detaylar için tıklayın
Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, Süper Ligde lider durumda bulunan Göztepespor ile deplasmanda berabere kalarak bir puanı hanesine yazdırdı.

LİDERDEN PUAN KOPARDIK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOGEM, evlilik hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi genç kıza çeyiz desteğinde bulunuldu.

İHTİYAÇ SAHİBİ GENÇ KIZA ÇEYİZ DESTEĞİNDE BULUNDUK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan ve Adıyaman Belediyespor’un da mücadele edeceği 2017-2018 sezonu Erkekler Türkiye Kupası 2. tur grupları belli oldu.

HENTBOL TÜRKİYE KUPASI 2. TUR’DAKİ RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU