MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, 21 Ocakta başlayacak olan sezonun ikinci yarısına kendi tesislerinde sürdürdüğü çalışmalarla hazırlanıyor.

BELEDİYESPOR, SEZONUN İKİNCİ YARISINA HAZIRLANIYOR

detaylar için tıklayın
Balıkesir’de gerçekleştirilen ‘3 Etap, 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na katılan Adıyaman Belediyesporlu bilardocular Büşra Kılavuz ve Kübra Aba çeyrek finale çıkarak Adıyaman’ın gururu oldu.

BELEDİYESPOR BİLARDODA DA FIRTINA GİBİ ESİYOR

detaylar için tıklayın
Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Gölcük İşitme Engelliler takımıyla 1-1 berabere kaldı.

İŞİTME ENGELLİLERİMİZ GÜÇLÜ RAKİBİNDEN 1 PUAN ALDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Hz. Mevlana’nın 744. vuslat yıldönümünü ‘Hz. Mevlana’yı Anarken ‘GEL’’ konseriyle andı. Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kadınlar Topluluğu tarafından verilen konser davetlilerden beğeni topladı.

ŞEB-İ ARUS KONSERİ BEĞENİ TOPLADI

detaylar için tıklayın
Hz. Mevlana’nın 744. vuslat yıldönümünü ‘Hz. Mevlana’yı Anarken ‘GEL’’ konseriyle anacak olan Belediyemiz, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kadınlar Topluluğu tarafından verilecek olan konsere tüm vatandaşları davet etti.

BELEDİYEMİZDEN ŞEB-İ ARUS DAVETİ: “GEL”

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından hizmete konulan Kadın ve Gençlik Merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

BAŞKANIMIZ, KADIN VE GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ