MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi’ndeki kurslarda eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca ortaya çıkardıkları eserleri sergiledi.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi’ndeki kurslarda eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca ortaya çıkardıkları eserleri 3 gün boyunca Adıyamanlılar için sergileyecek.

EMEĞİN SERGİSİ SANAT SOKAĞINDA…

detaylar için tıklayın
Bosna Hersek’te düzenlenen Vücut Geliştirme Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Adıyaman Belediyesporlu Halil Bakırcı, 80 kilogramda Avrupa Şampiyonu oldu.

VÜCUT GELİŞTİRME SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

detaylar için tıklayın
Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ve milletvekilimiz İ. Halil Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerimizi ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZ KADIN VE GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programları muhteşem bir konserle kapandı.

‘HISN-I MANSUR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NDA MUHTEŞEM KAPANIŞ