MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Süper Lige Çıkan işitme Engelliler Futbol Takımımız, 1.Lig Şampiyonluk  Kupasını Aldı.

BELEDİYE İŞİTME ENGELLİLER ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Süper Lige Çıkan işitme Engelliler Futbol Takımımız, 1.Lig Şampiyonluk Kupasını Aldı.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adıyamanlı çocuklar için ‘Çocuk Şenliği’ düzenleyecek._

ÇOCUK ŞENLİĞİNE BEKLİYORUZ

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Valiliği öncülüğünde Ankara’da gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri büyük bir coşkuyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

ADIYAMAN, ANKARA’DA TANITILIYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 20-23 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’nde Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

ADIYAMAN’I ANKARA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Bu sezon ortaya koyduğu performansla Süper Lig’e çıkmayı ligin bitimine bir hafta kala garantileyen Adıyaman Belediyespor, ligin son maçında Marmara Üniversitesini deplasmanda 35-46 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı.

HENTBOLDA LİGİ GALİBİYETLE TAMAMLADIK

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımının yıldız oyuncusu Mustafa Şaşmaz, milli takım aday kadrosuna davet edildi.

FUTBOLCUMUZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ