MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemizin Ramazan ayı boyunca birbirinden önemli isimleri getirdiği ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programı muhteşem bir finalle sona erdi.

‘HISN-I MANSUR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NDAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programında sahne alan ilahi sanatçısı Hasan Dursun söylediği ilahi ve ezgilerle Adıyamanlıları coşturdu.

HASAN DURSUN İLAHİLERİYLE COŞTURDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Ramazan ayı münasebetiyle hazırlanan yardım kolileri, oluşturulan ekipler tarafından TOGEM’de kaydı bulunan 6 bin 200 ailenin evlerine bırakıldı.

6 BİN 200 AİLENİN EVLERİNE TEK TEK YARDIM GÖTÜRDÜK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programının konuğu olarak Adıyaman’daki hayranlarıyla buluşan usta şair İbrahim Sadri seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle yine büyük beğeni topladı.

USTA ŞAİR İBRAHİM SADRİ’DEN ŞİİR TADINDA BİR GECE

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Demokrasi Parkında gerçekleştirilen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programlarının bir parçası olan ‘Ramazan Sokağı’ vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

ESKİ RAMAZANLAR BU SOKAKTA CANLANDIRILIYOR