MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’nde Süper Lig mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Gaziantep deplasmanından da galibiyetle dönerek Süper Lig’in kapısına dayandı.

DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Merkezleri ‘Hasbihal Gençlik Sohbetleri’ kapsamında organize edilen ‘Memleketim Merhaba’ adlı şiir dinletisi programına katılmak için ilimize gelen ünlü şair İbrahim Sadri, programa katılanlara doyumsuz bir şiir gecesi yaşattı.

İBRAHİM SADRİ’DEN DOYUMSUZ ŞİİR GECESİ

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da düzenlenen ‘Okullar Arası Tenis Turnuvası’nda 9 dalda madalya toplayan Adıyaman Belediyespor’lu oyuncular başarılarıyla göz kamaştırdı.

TENİSÇİLERİMİZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

detaylar için tıklayın
Türkiye İşitme Engelliler 1. Liginde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı kendi evinde ağırladığı İskenderun İşitme Engelliler Futbol Takımını 10-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha aldı.

İŞİTME ENGELLİLER GOL OLDU YAĞDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Merkezleri ‘Hasbihal Gençlik Sohbetleri’ kapsamında organize edilen ‘İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba’ adlı şiir dinletisi programı Adıyaman’da gerçekleştirilecek.

İBRAHİM SADRİ’DEN ‘MERHABA MEMLEKETİM’ ŞİİR DİNLETİSİ