MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz Ocak ayı meclis toplantısında, ilimizi BAL liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’a nakdi yardımda bulunma kararı alındı.

BELEDİYEMİZDEN, ADIYAMAN 1954 SPOR’A NAKDİ YARDIM

detaylar için tıklayın
Belediyemiz Ocak ayı meclis toplantısında, ilimizi BAL liginde başarıyla temsil eden Adıyaman 1954 Spor’a 30 bin TL nakdi destekte bulunma kararı alındı.

BELEDİYEMİZDEN ADIYAMAN 1954 SPOR’A NAKDİ DESTEK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla ‘İstiklal Marşı Yarışması’ düzenleyecek.

İSTİKLAL MARŞI YARIŞMASI DÜZENLENECEK

detaylar için tıklayın
Türkiye’de kabirleri resmi olarak belli olan iki sahabenin bulunduğu Adıyaman ile İstanbul arasında daha önce gündeme getirilen ‘Kardeş Şehir’ talebi Adıyaman Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

ADIYAMAN İLE İSTANBUL’UN SAHABE KARDEŞLİĞİ RESMİLEŞTİ

detaylar için tıklayın
Suruç ve Ankara’da yaşanan bombalı saldırıların failleri olan Adıyamanlı iki IŞİD terör örgütü üyesi Yunus Emre ile Şeyh Abdurrahman Alagöz kardeşlerin Adıyaman nüfusundan ihraç edilmesi Adıyaman Belediye Meclisi tarafından onandı.

Belediye Meclisi IŞİD’li Bombacılar İçin Kararını Verdi ADIYAMANLILIKTAN İHRAÇ EDİLDİLER

detaylar için tıklayın
Belediyemiz Ekim ayı meclis toplantısında Adıyamanlıların kesesine hitap edecek kararlara imza atıldı.

MECLİSTEN HALKA MÜJDE Nikah Ücreti İndirimli, Gece Otobüsü Ücretsiz…