MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz tarafından, geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi için Cumhuriyet Mahallesinde kurulan Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı yapıldı.

GELECEĞİN SÜRÜCÜLERİ İÇİN UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI HİZMETE AÇTIK

detaylar için tıklayın
Halkın çözümünü istediği sorunların başında gelen kaldırım işgalleri için düğmeye basan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte şehir merkezindeki tüm dönerci ve tatlıcıları denetledi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DÖNERCİ VE TATLICILARA SIKI DENETİM

detaylar için tıklayın
30 Mart 2014 tarihinde halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu, 3 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

“DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekiplerimiz, şehir içi trafiğini daha da rahatlatmak amacıyla minibüs duraklarında düzenleme yapıyor.

DURAKLARDA DÜZENLEME YAPILIYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI