MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezindeki matador ve pastanelerde denetim yaptı.

ZABITA EKİPLERİ BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla şehir merkezindeki tüm ekmek fırınlarını denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN FIRIN DENETİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi için Cumhuriyet Mahallesinde kurulan Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı yapıldı.

GELECEĞİN SÜRÜCÜLERİ İÇİN UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI HİZMETE AÇTIK

detaylar için tıklayın
Halkın çözümünü istediği sorunların başında gelen kaldırım işgalleri için düğmeye basan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

detaylar için tıklayın
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte şehir merkezindeki tüm dönerci ve tatlıcıları denetledi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DÖNERCİ VE TATLICILARA SIKI DENETİM