MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Zabıta Müdürlüğü Trafik ve Sinyalizasyon ekiplerimiz tarafından şehir merkezindeki yol çizgileri yenilendi.

EKİPLERİMİZDEN GECE MESAİSİ

detaylar için tıklayın
Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğü Trafik Sinyalizasyon ekiplerimiz tarafından şehir merkezindeki yaya geçitlerinin çizgileri yenilendi.

YAYA GEÇİDİ VE YOL ÇİZGİLERİNİ YENİLEDİK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezindeki matador ve pastanelerde denetim yaptı.

ZABITA EKİPLERİ BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla şehir merkezindeki tüm ekmek fırınlarını denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN FIRIN DENETİMİ