MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Trafik Zabıta Amirliği ekiplerimiz, Trafik Haftası dolayısıyla Adıyaman Park AVM’de bilgilendirme standı açtı.

TRAFİK KONUSUNDA BİLGİLENDİRİYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir genelindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için çeşitli çalışmalara imza atıyor.

BELEDİYEMİZDEN TRAFİK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

detaylar için tıklayın
İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’daki zabıtalar için hizmet içi eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN, ZABITALARIMIZA HİZMET İÇİ EĞİTİM

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yaz mevsimi öncesi şehir merkezinde gıda ürünü satan işyerlerini denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZ SAĞLIKSIZ GIDAYA MÜSAADE ETMİYOR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Altınşehir Mahallesinde matador fırınlarını denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN MATADOR DENETİMİ

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yeni yıl dolayısıyla il merkezinde umuma açık yerlerde denetimlerde bulundu.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN YENİ YIL DENETİMİ