70 İLDEN 130 MUHTARI AĞIRLADIK

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısı için Adıyaman’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyona mensup muhtarları ağırladı.

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun daveti üzerine 37. İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısını Adıyaman’da yapma kararı alan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Türkiye’nin 70 ilinden gelen toplam 130 muhtarı Adıyaman’da buluşturdu.

Adıyaman’da gerçekleştirilen 37. İstişare ve Yönetim Kurlu Toplantısını ve akabindeki ‘Muhtarların Dünü, Bugünü’ konulu konferans öncesi Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret eden Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurlu Üyeleri, Adıyaman Muhtarlar Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, 70 ilden gelen muhtarlar ve Adıyaman merkez mahalle muhtarları, kendilerini Adıyaman’da ağırlayan Başkanımıza teşekkür etti.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette misafirlerini ağırlayan Başkanımız, Türkiye’nin dört bir yanında gelen muhtarları Adıyaman’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konuşmasında Adıyaman hakkında da kısa bir bilgi veren Başkanımız, Adıyaman’ın tam bir huzur kenti olduğunu dile getirerek, “Öncelikle hoşgörü kentine hoş geldiniz. Bu topraklarda yaşayanlar tarih boyunca hiçbir savaşa tanıklık etmemişlerdir. Hep hoşgörülere şahitlik etmişlerdir. Dün nasıl barış içerisinde yaşanmışsa bugünde Türk’ü Kürdü, Müslümanı Hıristiyan’ı, Alevi’si Sünni’si bu topraklarda aynı hoşgörüyle yaşamaya devam etmektedirler” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz ise Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun davetlisi olarak Adıyaman’a bir kez daha geldikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, her seferinde kendilerine gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Başkanımıza teşekkür etti.

İlk gün programını protokol ziyaretleriyle gerçekleştiren muhtarlar, ikinci gün 37. İstişare ve Yönetim Kurlu Toplantısını ve akabindeki ‘Muhtarların Dünü, Bugünü’ konulu konferansı gerçekleştirdi. Aynı gün akşam Belediyemiz tarafından onurlarına verilen yemeğe katılan muhtarlar, her zaman yanlarında olan ve kendilerine destek veren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür plaketi takdim ettiler.

İki günlük Adıyaman programında şehir merkezini ve tarihi yerleri gezen muhtarlar, ilimizden memnun ayrıldı.

Oluşturulma Tarihi : 06.05.2018