3. ÇEVREYOLU İLE ATATÜRK BULVARI’NIN KESİŞTİĞİ NOKTAYA KAVŞAK YAPILACAK

Belediyemiz tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan 3. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktaya kavşak yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer incelemelerde bulundu.

Adıyaman’da uzun yıllar önce yapımına başlanan ancak Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen yoğun çalışmalar neticesinde bitme aşamasına gelen 3. Çevreyolu’nun Atatürk Bulvarı ile bağlantı çalışmaları tamamlandı.

Yolun Atatürk Bulvarı’na bağlanmasıyla bağlantı noktasında kavşak açılması için harekete geçen Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Hurrem Çapar ve Emniyet Müdürümüz Metin Alper ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Polisevi yanından geçerek Atatürk Bulvarına bağlanan 3. Çevreyolu’nun hemen karşısında bir kavşak çalışması yapılması yönünde fikir birliğine varılan kısım da bir de sağa dönüşler için yan yol çalışması yapılacak.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, her geçen gün gelişen Adıyaman’ın ulaşımdaki problemlerini ortadan kaldırmak için tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Oluşturulma Tarihi : 08.08.2017