‘15 TEMMUZ’ ANILARINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ‘15 Temmuz’ kitapçığı hain darbenin yıldönümünde ücretsiz dağıtıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde bir grup FETÖ’cü hain tarafından kalkışılan darbe girişiminde ve sonrasında objektiflere yansıyan önemli kareler Belediyemiz tarafından kitaplaştırıldı.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde vatandaşlara dağıtılan kitapçıklarla ilgili bilgi veren yetkililerimiz, Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun ‘sunuş’ yazılarının da yer aldığı kitapçıkta, ülkenin çeşitli illerinde sembol olmuş fotoğraflar ile darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren Adıyaman’da yaşanan ve objektiflere yansıyan fotoğrafların derlenerek tek bir kaynakta toplandığını dile getirdi.

15 Temmuz etkinliklerinde halka ücretsiz olarak dağıtılan kitapçıkların vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü de sözlerine ekleyen yetkililerimiz, 104 sayfadan oluşan bu eşsiz kaynakta 76’sı yerel, 15’i ulusal toplam 91 fotoğrafın bulunduğunu belirtti.

Oluşturulma Tarihi : 20.07.2017