ESKİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen AK Parti eski milletvekilleri Nevzat Pakdil, Fatih Metin, Vahit Kirişçi ve Hacı Biner, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Çeşitli programlara katılmak için ilimize gelen 22., 23. ve 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, 23. Dönem Bolu Milletvekili ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 22. ve 23. Dönem Adana Milletvekili Vahit Kirişçi ile 22. Dönem Van Milletvekili Hacı Biner, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla bir süre sohbet eden eski milletvekillerinden Pakdil, Metin, Kirişçi ve Biner yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkanımızı tebrik etti.

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekillerini Adıyaman’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.